Weboldalak

A 21. században a sikeres üzleti megjelenés feltétele az internetes jelenlét. Segítségével nagy tömegeket érhet el, információt szolgáltathat cégéről potenciális partnereinek, vásárlóinak. De ugyanez fordítva is igaz, információt kérhet, igényeket mérhet fel egy jól felépített honlap segítségével, sokkal kisebb kiadásokkal, mint a hagyományos esetekben. Ezen kívül egy megfelelően elkészített honlapnak reklámértéke is van, ami még jobban tudja csökkenteni az erre fordítandó költségeit.


Ezeknek a megvalósításában tudunk segíteni Önnek.


A honlapok elkészítése során fokozott figyelmet fordítunk a célszerűségnek, használhatóságnak, átláthatóságnak. Tisztában vagyunk vele, hogy egy honlapnak informatívnak és könnyen kezelhetőnek kell lennie, mert csak így érhetjük el, hogy maradandó, pozitív benyomást hagyjon a látogatókban, jelenlegi és jövendőbeli ügyfeleiben.


Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, a kezdeti lépésektől kezdve (e-mail cím), a komplex internetes áruházakig. Igénybe vehető szolgáltatásainkról:


Internetes Webarculat-tervezés

Az ügyfél internetes oldalának arculat-tervezése, beleértve az összes elemet, gombokat, képeket, navigációs és dekorációs elemeket, címsorokat, színvilágot.


Weboldalak készítése

Az elkészült - vagy készen kapott - arculati elemek felhasználásával a weboldal elkészítése, tartalommal való feltöltése, ellenőrzése. Már elkészült weboldalak átalakítása, újrastruktúrálása, áttervezése, akár teljesen az alapoktól is.


Weboldalak karbantartása


Kész weboldal tartalmának akár naprakész frissítése, digitális (doc, txt, stb.) vagy egyéb formában (fénykép, fax, stb.) kapott anyagok alapján.


Kapcsolatba léphet velünk az online ajánlatkérés oldalon keresztül vagy a kapcsolat oldalon megadott elérhetőségeken.


Tuwix Team