Webáruházak

A Tuwix Webáruház egy sokoldalú webáruház, amely könnyű kezelhetőségével segíti Önt egy internetes áruház fenntartásában. Egyszerűen kezelhető adminisztrációs felülettel rendelkezik, használata nem igényel szaktudást. Minden egyedi grafikához hozzáilleszthető és sokoldalú paraméterezhetősége révén az Ön igényeinek megfelelő webáruház üzemeltethető vele.

Kinek ajánljuk?

Minden olyan magánszemélynek illetve kis- és nagyvállakozásnak, akik termékükkel meg szeretnének jelenni az interneten, és nem egy szokásos sablonos webáruházat szeretnének használni, hanem egy egyedi arculattal ellátott, a szükséges funkciókhoz pontosan illeszkedő online boltot.

A Tuwix Webáruház tehát egy személyre szabott termék, a kívánt arculatot és funkcionalitást személyes megbeszélés során alakítjuk ki, figyelembe véve az egyedi kivánságokat és eddigi tapasztalatainkkal segítünk a tervezésben.

Célünk egy személyre szabott, gördülékenyen működő és könnyen kezelhető webáruház elkészítése.

A rendszer rövid leírása

A webáruház egy összetett rendszer, ez azonban a kezelhetőségen nem látszik, bárki számára könnyen elsajátítható a használata, minimális számítástechnikai ismeretekkel is könnyen kezelhető.

A rendszer két fő részre oszlik, a publikus, mindenki által látható részre és az ezt karbantartó adminsztrációs felületre.

A publikus felületen található a webáruház nagyközönség által látható része. A rendszer természetesen biztosítja az alapvető funkciókat, úgymint termékek és kategóriák kezelése, keresés, kosár és megrendelés funkciók. A működéshez kapcsolódhatnak egyéb hasznos modulok is, mint például hírlevélküldés, információs oldalak, hirdetések kezelése, hírek, letölthető anyagok. A regisztrált felhasználók figyelemmel követhetik a megrendelésük állapotát a rendeléskövetés funkció segítségével. Lehetőség van a kosár tartalmának megőrzésére kilépés esetén, ami vásárlásra ösztönözheti a látogatót a legközelebbi visszatéréskor. Megrendeléskor mind a vásárló mind az üzemeltető értesítést kap e-mailben a vásárlásról, ezzel is egyszerüsítve és meggyorsítva a folyamatot.
Lehetőség van ajánlott termékek kirakására is, ezzel fel tudjuk hivni a figyelmet bizonyos termékekre, amelyeknél ennek szükségét érezzük. A termékek egymáshoz kapcsolhatóak, azaz ha a vásárló megnézi az egyik terméket akkor ajánlott vagy kapcsolódó termékként másik termékek is megjelenthetnek vele együtt az oldalon, ezzel is segítve a vevőt a megfelelő termékek kiválasztásában.

Az adminisztrációs felületen tudja az üzemeltető karbantartani a termékeket, a megrendeléseket és az egyéb kapcsolódó funkciókat.
A rendszerben egy statisztika is található a termékekről és a megrendelésekről, ezzel is megkönnyítve a webáruház forgalmi adatainak kezelését. Ennek segítségével nyomon követhető, hogy mely termékek a keresettebbek, melyekből célszerű esetleg többet rendelni vagy többet reklámozni.
Az üzemeltető munkáját segítendő, lehetőség van az adatok felvitelére nem csak manuális módon, hanem importálással is. Továbbá az adatok kiexportálhatóak a rendszerből illetve szükség esetény nyomtathatóak is.

A webáruház a mai követelményeknek megfelelően természetesen több nyelven is működhet.

A rendszeren egyedi megállapodás keretében egyéb funkciók, és módosítások is telepíthetők, a megrendelő igényeinek függvényében.

Áraink

A Tuwix Webáruház működési költségei alacsonyak, nincs forgalmi jutalék, nincs minimális forgalmi megkötés, csak a havi fix működtetési díj. Mivel minden webáruházunk egyedileg készül, ezért egy általános árat nem lehet mondani, de az Önnel való igényfelmérés és megbeszélés után tudunk árat mondani.

Linkek:

A webáruház funkciói, tulajdonságai

Online árajánlatkérés

Tuwix Team